Loading...
  • Heeft u een vraag? Aanmelden nieuwsbrief

Zelfstudie

Is het inplannen van vaste lesdagen onhandig? Wil je studeren wanneer je het jou uitkomt? Heb je haast? Dan is zelfstudie de oplossing. Je kunt kiezen uit:

Zelfstudie met digitale begeleiding

Studeren in eigen tijd, maar wel contact hebben met de docent? Dat kan via de zelfstudie met digitale begeleiding. Wij helpen jou digitaal om de opleiding te voltooien. Je ontvangt de lesstof, studeert, maakt de opgave en stuurt deze ter controle in naar de docent. Inclusief lesboek, exclusief examentraining en examen.

Zelfstudie met persoonlijke begeleiding bij BVO

Je hebt haast en wil je diploma snel op zak hebben? Dan is zelfstudie met persoonlijke begeleiding de oplossing. Je studeert afwisselend thuis en op de leslokatie van BVO in overleg met je begeleider. Voordeel is de motiverende en individuele begeleiding.

In de praktijk werkt het zo: je start met de zelfstudie met digitale begeleiding en loopt tegen moeilijke onderwerpen aan. Mocht digitale begeleiding dan niet voldoende zijn, dan kom je in overleg met je begeleider naar de open begeleidingsdag. Of je wordt bij het thuis studeren te veel afgeleidt. Tijdens de open begeleidingsdag kun je op onze leslokatie studeren en is er een docent aanwezig voor al je vragen.

De kosten voor deze dag bedraagt € 200,– ex.

Ben je dyslectisch of heb je een ander taalprobleem, dan is deze onderwijsvorm ook de oplossing. Samen met je begeleider spreek je een leertraject af en we regelen ook een aangepaste manier van examineren voor je!

[/list]

Opleidingen

De volgende opleidingen zijn allemaal in de zelfstudie vorm mogelijk: