Loading...
  • Brochure Heeft u een vraag?
  • Aanmelden nieuwsbrief Subsidie mogelijkheden Cursuskalender
Workshop wijzigingen NPR Functiebehoud, voor inbedrijfstellers & PDB’ers

Workshop wijzigingen NPR Functiebehoud, voor inbedrijfstellers & PDB’ers

De nieuwe CCV-schema’s zijn gepubliceerd en alle nieuwe normen voor brand, ontruiming en functiebehoud zijn van kracht en dus ook de aangepaste formulieren en werkwijzen.

“De nieuwe schema’s vergen bijscholing op alle niveau’s”

Het nieuwe schema heeft grote voordelen voor u. De afdracht aan het CCV en het aantal steekproeven wordt verlaagd. En daarmee worden de steekproefkosten ook lager! Maar, de bijbehorende normtechnische veranderingen zijn legio.

Vanuit de markt blijkt dat er veel vragen zijn over het invullen van functiebehoud en dat verschilt ook nog per functie van de medewerker. Tijdens deze workshop behandelen we de praktijkrichtlijn betreffende functiebehoud en dan specifiek voor Inbedrijfstellers en PDB’ers. We gaan daarbij niet alleen in op de wijzigingen, maar ook op de dimensionering van voedingskabels met functiebehoud en het gebruik van de formulieren. Tevens zal werkvoorbereiding en ontwerpen worden behandeld aan de hand van de modellen uit de ISSO publicatie ‘Brandveilige bekabeling’ waarnaar wordt verwezen.

Deze opleiding is bestemd voor

Iedereen die in de praktijk werkt met de onderstaande norm:

  • NPR 2576:2018

Tijdens de workshop leert u

Na afloop van deze workshop bent u volledig op de hoogte de volgende onderwerpen:

  • Hoe functiebehoud invullen onder de NPR 2576:2018,
  • Dimensionering voedingskabels ,
  • Oefening realiseren functiebehoud.

Kosten

De kosten voor deze 1 daagse workshop bij één van onze locaties is € 250,- p.p.

De kosten voor het organiseren van deze workshop bij u op lokatie bedraagt € 1.200,- per lesdag ex. BTW en reiskosten ad. € 0,33 per km.

Deze workshop is eventueel te combineren met de workshop ‘wijzigingen NEN-normen BMI/OAI’. Neem hiervoor contact met ons op.

  • Incompany

    Wanneer de opleiding incompany bij u op locatie wordt gehouden, dient de lesruimte aan bepaalde eisen te voldoen. De ruimte moet minimaal voorzien zijn van een projectiescherm of wand met beamer, flip-over en tafels van minimaal 80x80 cm in klassikale of U-opstelling. De bijbehorende laptop wordt verzorgd door onze docent.

Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw. Op al onze producten en diensten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.