Loading...

De 10 van BVO

 • Op 10 manieren helpen wij onze cursisten extra tijdens onze brand- en veiligheids opleidingen.

  1. Extra begeleiding bij taal- en/of leesproblemen.

  Na de analyse door middel van een leestest, kunnen wij een opleidingsadvies uitbrengen voor een opleidingstraject op maat. Lees meer »

  2. "De Herkansings-regeling"

  Examen niet gehaald, maar wel inzet getoond tijdens de cursus, dat verdienen een tweede kans. Lees meer »

  3. Extra hulp bij het leren van de lesstof

  Tijdens onze cursussen ontvangen de cursisten onze welbekende handzame A5-boekjes met de samenvattingen en de werkbladen. Deze zijn bedoeld om de cursist te helpen tijdens het leren. Ook na de cursus blijven wij de cursist op de hoogte houden. Lees meer ».

  4. De helpende hand naar vakbekwaamheid

  Onze docenten zijn gepassioneerde vakmensen. Hun vakkennis houden zij op peil door naast les te geven ook in de praktijk te werken. Maar zij leren vooral van kritische vragen en praktijksituaties van onze cursisten. Ons vorig motto "leren doen we samen" is onze tweede natuur. Lees meer ».

  5. De nieuwste cursussen

  Afgelopen februari zijn wij gestart met de 10-daagse cursus UPD-PvE Opsteller BMI/OAI. De cursisten hebben kort geleden de laatste lesdag gehad en zijn nu druk met de voorbereidingen voor het mondelinge examen. Wil je weten wat deze cursus ze heeft opgeleverd, lees dan evaluaties. Lees meer ».

  6. MBV theorie & praktijk

  Vanaf aanstaande oktober breidt (Brand-) Veiligheid & Opleiding het opleidingsaanbod uit met de cursussen Monteur Beveiligingsinstallaties theorie & praktijk. Wat kun je verwachten? Lees meer ».

  Benieuwd naar de overige extra's van BVO? De aankomende maanden maken we meer bekend. Vul hieronder uw gegevens in, dan houden we u op de hoogte.

 • "De helpende hand naar vakbekwaamheid"