Loading...

De 10 van BVO

 • Op 10 manieren helpen wij onze cursisten extra tijdens onze brand- en veiligheids opleidingen.

  1. Extra begeleiding bij taal- en/of leesproblemen.

  Na de analyse door middel van een leestest, kunnen wij een opleidingsadvies uitbrengen voor een opleidingstraject op maat. Lees meer »

  2. "De Herkansings-regeling"

  Examen niet gehaald, maar wel inzet getoond tijdens de cursus, dat verdienen een tweede kans. Lees meer »

  3. Extra hulp bij het leren van de lesstof

  Tijdens onze cursussen ontvangen de cursisten onze welbekende handzame A5-boekjes met de samenvattingen en de werkbladen. Deze zijn bedoeld om de cursist te helpen tijdens het leren. Ook na de cursus blijven wij de cursist op de hoogte houden. Lees meer ».

  4. De helpende hand naar vakbekwaamheid

  Onze docenten zijn gepassioneerde vakmensen. Hun vakkennis houden zij op peil door naast les te geven ook in de praktijk te werken. Maar zij leren vooral van kritische vragen en praktijksituaties van onze cursisten. Ons vorig motto "leren doen we samen" is onze tweede natuur. Lees meer ».

  5. De nieuwste cursussen

  Afgelopen februari zijn wij gestart met de 10-daagse cursus UPD-PvE Opsteller BMI/OAI. De cursisten hebben kort geleden de laatste lesdag gehad en zijn nu druk met de voorbereidingen voor het mondelinge examen. Wil je weten wat deze cursus ze heeft opgeleverd, lees dan evaluaties. Lees meer ».

  6. MBV theorie & praktijk

  Vanaf aanstaande oktober breidt (Brand-) Veiligheid & Opleiding het opleidingsaanbod uit met de cursussen Monteur Beveiligingsinstallaties theorie & praktijk. Wat kun je verwachten? Lees meer ».

  7. Workshops afgestemd op het vak

  VVanuit de markt blijkt dat er veel vragen zijn over het invullen van functiebehoud en dat verschilt ook nog per functie van de medewerker. Hiervoor hebben we 2 workshops in het leven geroepen die aanvullend ook te combineren met de 'workshop wijzigingen NEN-normen BMI/OAI': Lees meer ».

  8. Cursusplanning op basis van vraag uit de markt

  Ons cursusaanbod is niet gebaseerd op landelijk geplande examens, maar op vraag uit de markt. BVO probeert de opleidingen zo vaak mogelijk per jaar in te plannen. We bieden opleidingen met een aansluitend examen aan, waardoor je snel een diploma kunt verkrijgen. En dit geldt natuurlijk ook voor de incompany opleidingen. Lees meer ».

  9. Een goed verstaander heeft maar een half woord nodig

  Aan de hand van de ervaringen die onze cursisten met ons delen over onze opleidingen, sturen wij deze bij.

  Zo is er een alternatief voor de cursus MBV Theorie ontstaan. In de MBV Combi cursus komen zowel theorie als praktijk samen. 6 Dagen niet alleen leren, maar ook doen!

  Na de ervaringen van afgelopen jaar, is de opleiding UPD-PvE Opsteller BMI/OAI inhoudelijk aangepast. Na de 6 modules van totaal 10 dagen bent u klaar voor de examenopdracht.

  10. De passie voor het opleiden blijft

  Per 1 januari 2020 gaan BVO b.v. en OCB b.v. samen verder! Hierdoor ontstaat een firma die binnen het hele werkgebied van brandveiligheid en beveiliging een breed scala aan opleidingen kan gaan verzorgen. Van sprinklerbeveiliging tot ontruimingsalarminstallatie, noodverlichting, security en alles wat daar tussen ligt.

  Één loket voor een compleet pakket van brand- en beveiligingsinstallaties. Ondanks dat het samenvoegen nog enige tijd nodig heeft, blijft de passie voor het product opleiden!

 • "De helpende hand naar vakbekwaamheid"