Loading...

De 10 van BVO

 • Op 10 manieren helpen wij onze cursisten extra tijdens onze brand- en veiligheids opleidingen.

  1. Extra begeleiding bij taal- en/of leesproblemen.

  Na de analyse door middel van een leestest, kunnen wij een opleidingsadvies uitbrengen voor een opleidingstraject op maat. Lees meer »

  2. "De Herkansings-regeling"

  Examen niet gehaald, maar wel inzet getoond tijdens de cursus, dat verdienen een tweede kans. Lees meer »

  3. Extra hulp bij het leren van de lesstof

  Tijdens onze cursussen ontvangen de cursisten onze welbekende handzame A5-boekjes met de samenvattingen en de werkbladen. Deze zijn bedoeld om de cursist te helpen tijdens het leren. Ook na de cursus blijven wij de cursist op de hoogte houden. Lees meer ».

  4. De helpende hand naar vakbekwaamheid

  Onze docenten zijn gepassioneerde vakmensen. Hun vakkennis houden zij op peil door naast les te geven ook in de praktijk te werken. Maar zij leren vooral van kritische vragen en praktijksituaties van onze cursisten. Ons vorig motto "leren doen we samen" is onze tweede natuur. Het behalen van het diploma is uiteraard belangrijk, maar je vak verstaan des te meer. Waar (Brand-)Veiligheid & Opleidingen vanaf nu nog meer nadruk op wil leggen is dat wij je het vak gaan leren!

  Maak kennis met ons docententeam.

  Benieuwd naar de overige extra's van BVO? De aankomende maanden maken we meer bekend. Vul hieronder uw gegevens in, dan houden we u op de hoogte.

 • "De helpende hand naar vakbekwaamheid"