Loading...
  • Heeft u een vraag? Aanmelden nieuwsbrief
Stijging aantal misdrijven trendbreuk?

Stijging aantal misdrijven trendbreuk?

04-03-2020

Aan de jarenlange daling van het aantal misdrijven is een einde gekomen, constateerde de politie op 5 januari jl. De door de politie geregistreerde criminaliteit is sinds 2002 met bijna de helft teruggelopen, van 1,5 miljoen naar 0,77 miljoen delicten. Nu zijn er in 2019 4% meer delicten geteld, in totaal gaat het dan om 0,80 miljoen. Berghuis: “Zou dit de al lang verwachte trendbreuk zijn, waarmee de daling van de criminaliteit omslaat naar weer een stijging?”

Het lijkt voorbarig om de stijging van de geregistreerde criminaliteit in 2019 te betitelen als een trendbreuk, schrijft Bert Berghuis in zijn nieuwe column in Secondant. Daarvoor zijn er nog te veel twijfels over de aangiftebereidheid en de registratie door de politie.

Lees meer op Secondant: Trendbreuk?

Opleiding Monteur Beveiligingssystemen (MBV)

Aanstaande 12 maart en 9 april starten de volgende edities van de opleidingen Monteur Beveiligingssystemen verkort en combi. In 4 respectievelijk 6 weken rond je de opleiding af voor het theorie diploma, of voor het volledige MBV diploma.

Monteur Beveiligingssystemen (MBV) Verkort

Ben je al aan het werk als monteur beveiligingssystemen, dan kan de verkorte opleiding theorie al voldoende zijn voor het behalen van het diploma. Wanneer het theorie examen succesvol wordt afgerond, kan in combinatie met een vrijstellingsverklaring het diploma behaald worden.

MBV verkort - 4 dagen - start 12 maart

Monteur Beveiligingssystemen (MBV) Combi

Deze opleiding Monteur Beveiligingssystemen is een volledige opleiding voor wat betreft de theorie als voor de praktijk. In 6 dagen wordt je klaar gestoomd voor het examen om het volledige diploma te behalen. Tijdens elke lesdag worden zowel theorie als praktijk onderdelen behandeld. Zelfs cursisten uit de praktijk ervaren dit als zeer leerzaam.

MBV Combi - 6 dagen - start 9 april