Loading...

Security

 • Monteur Beveiligingssystemen Combi

  Deze opleiding is een volledige opleiding voor wat betreft de theorie als voor de praktijk. In 6 dagen wordt je opgeleid om zelfstandig een beveiligingssystemen te mogen en kunnen inregelen, wijzigingen aan te brengen en storingen in de systemen te verhelpen. Daarenboven mag je en kun je een beveiligingsplan op stellen voor objecten in beveiligingsklasse 1 en 2 voor bedrijven, en 1, 2 en 3 voor woningen.

 • Monteur Beveiligingssystemen Theorie

  Tijdens deze 4 daagse opleiding wordt je dan ook de relevante theoretische kennis bijgebracht die nodig is om deze installaties zo goed mogelijk te installeren, te onderhouden, te repareren en te vervangen. Daarenboven wordt aandacht besteed aan het opstellen van eenvoudige beveiligingsplannen. Indien de werkgever een verklaring afgeeft dat je voldoende praktische kennis hebt krijg je na het positief afronden van het theorie examen het diploma Monteur Beveiligingssystemen (MBV).

 • Monteur Beveiligingssystemen praktijk

  Vooral het zoeken naar storingen en het oplossen daarvan is een belangrijke taak van de monteur beveiligingssystemen. Hier wordt dan ook tijdens de cursus veel aandacht aan besteed. Beveiligingssystemen vervullen een belangrijke taak en het is daarom van groot belang dat deze installaties optimaal functioneren. Tijdens deze opleiding wordt de deelnemers geleerd om deze installaties zo goed mogelijk te installeren, te onderhouden, te repareren en te vervangen.

 • Technicus Beveiligingssystemen

  De opleiding TBV van BVO is een volledige opleiding voor wat betreft de theorie zowel als voor de praktijk. Met het diploma Technicus Beveiligingssystemen (TBV) heeft u voldoende kennis om een beveiligingsplan op te stellen voor objecten uit alle beveiligingsklassen (1 t/m 4).