Loading...
  • Heeft u een vraag? Aanmelden nieuwsbrief

Opleiding Fire Safety Manager

14-08-2018

Op 10, 17, 24, 31 Januari, 7 EN 14 Februari 2019 vindt de opleiding Fire Safety Manager plaats op ons kantoor te Harderwijk. In verband met onze bijdrage als docent mogen wij relaties uit ons netwerk een korting aanbieden van €400,- op de deelnamekosten.

Voorkom brandgevaarlijke situaties in uw organisatie!

Jaarlijks vinden er in Nederland ruim 40.000 branden plaats. Niet zelden vallen er dodelijke slachtoffers. Daarnaast lopen de totale kosten op tot bijna 1 miljard euro per jaar. Daarom hanteren de landelijke en de gemeentelijke overheid strenge voorschriften voor het ontwerp, de inrichting en de bouw van een bedrijfspand en leggen zij tegelijkertijd de verantwoordelijkheid bij de eigenaar/ de gebruiker. Met de juiste brandveiligheidsmaatregelen voldoet u aan de wet- en regelgeving, verkleint u de kans dat er brand uitbreekt in uw bedrijfspand en bespaart u bovendien ook nog veel geld.

Belangrijke wet- en regelgeving op het terrein van brandveiligheid

Om te kunnen voldoen aan de wet- en regelgeving voor brandveiligheid is uw actuele kennis van cruciaal belang. Uw organisatie moet volgens deze wettelijke eisen en voorschriften:

  • Bouwkundige, technische en organisatorische maatregelen nemen om brandgevaarlijke situaties te voorkomen
  • Gebruik maken van onbrandbare of brandvertragende materialen om ontwikkeling en uitbreiding van brand en rook te beperken en brandveilig gebruik mogelijk te maken
  • Beschikken over uitgangen en vluchtroutes om bij een calamiteit medewerkers en bezoekers snel en veilig te ontruimen
  • Brandbeheersing- en brandblussystemen aanwezig hebben om de brand te bestrijden
  • De brandveiligheidsvoorzieningen aanpassen bij veranderingen in het bouwwerk zelf of in het gebruik van het bouwwerk.

Aanmelden kan eenvoudig middels deze relatie-aanmeldlink. De korting wordt direct verrekend.