Loading...

Lees hier ons Corona protocol om de veiligheid van cursist en docent te waarborgen.

Ontruimingsalarminstallaties

Ontruimingsalarminstallaties zijn levensreddend. In geval van brand, een bomalarm of een andere calamiteiten kan een ontruimingsalarminstallaties een snelle en georganiseerde ontruiming van een pand mogelijk maken. De CCV-certificatieschema’s voor ontruimingsalarminstallaties vereisen voor het garanderen van de kwaliteit onder andere een opleiding. Bekijk hieronder de opleidingen die wij aanbieden omtrent ontruimingsalarminstallaties.

 • Installatiedeskundige OAI

  Installatiedeskundige OntruimingsAlarminstallaties met aantoonbare kennis? Lees hier meer over de opleiding Installatiedeskundige OAI of schrijf je direct in.

 • Onderhoudsdeskundige OAI

  Ben je verantwoordelijk voor de periodieke controle van de ontruimingsinstallaties en wil je zelfstandig reparaties kunnen uitvoeren? Bekijk dan hier de opleiding of schrijf je direct in.

 • Projecteringsdeskundige OAI - A

  Wil je een ontruimingsinstallatie ontwerpen op basis van geluidsberekeningen? De opleiding Projecteringsdeskundige ontruimingsalarminstallatie - A leidt je hiervoor op. Bekijk hier de opleiding of schrijf je direct in.

 • Projecteringsdeskundige OAI - B

  Ambities om een ontruimingsalarminstallatie type B te ontwerpen? Na afronding van de opleiding Projecteringsdeskundige Ontruimingsinstallatie - B beheers je deze kennis en vaardigheden. Bekijk hier de opleiding of schrijf je direct in.

 • Vooropleiding BMI

  De opleiding Onderhoudsdeskundige Ontruimingsalarminstallaties willen volgen, maar geen beschikking over het diploma Onderhouds­deskundige Brandmeld­installaties? Dan is deze bijscholing speciaal opgezet om in 2 dagen de benodigde voorkennis bij te brengen.