Loading...

Ontruimingsalarminstallaties

Ontruimingsalarminstallaties zijn levensreddend. In geval van brand, een bomalarm of een andere calamiteiten kan een ontruimingsalarminstallaties een snelle en georganiseerde ontruiming van een pand mogelijk maken. De CCV-certificatieschema’s voor ontruimingsalarminstallaties vereisen voor het garanderen van de kwaliteit onder andere een opleiding. Bekijk hieronder de opleidingen die wij aanbieden omtrent ontruimingsalarminstallaties.

 • Installatiedeskundige BMI & OAI

  Installateur Brandmeld- & ontruimingsalarminstallatie worden? Lees hier meer over de opleiding Installatiedeskundige BMI & OAI of schrijf je direct in.

 • Onderhoudsdeskundige OAI

  Ben je verantwoordelijk voor de periodieke controle van de ontruimingsinstallaties en wil je zelfstandig reparaties kunnen uitvoeren? Bekijk dan hier de opleiding of schrijf je direct in.

 • Projecteringsdeskundige OAI - A

  Wil je een ontruimingsinstallatie ontwerpen op basis van geluidsberekeningen? De opleiding Projecteringsdeskundige ontruimingsalarminstallatie - A leidt je hiervoor op. Bekijk hier de opleiding of schrijf je direct in.

 • Projecteringsdeskundige OAI - B

  Ambities om een ontruimingsalarminstallatie type B te ontwerpen? Na afronding van de opleiding Projecteringsdeskundige Ontruimingsinstallatie - B beheers je deze kennis en vaardigheden. Bekijk hier de opleiding of schrijf je direct in.

 • Vooropleiding BMI

  De opleiding Onderhoudsdeskundige Ontruimingsalarminstallaties willen volgen, maar geen beschikking over het diploma Onderhouds­deskundige Brandmeld­installaties? Dan is deze bijscholing speciaal opgezet om in 2 dagen de benodigde voorkennis bij te brengen.