Loading...
  • Heeft u een vraag? Aanmelden nieuwsbrief

Leren doen we samen

(Brand-)Veiligheid & Opleidingen (BVO) is adviseur en opleider op het gebied van brandveiligheid en arbeids­veiligheid. Het motto van onze directeur op zijn Linkedin pagina is: “kennis delen is macht’. En dat geeft al aan hoe wij te werk gaan. Opleiden is bij ons KENNIS DELEN! De hele organisatie is doordrenkt van passie voor het vak ‘opleiden’ en onze betrokkenheid zorgt er dan ook voor dat onze cursisten een zo groot mogelijke kans hebben om - in een keer - te slagen.

Dat is heel belangrijk maar... het gaat ons niet alleen om het diploma, maar ook om de overdracht van kennis en kunde waar de cursist - in zijn of haar praktijk - wat aan heeft. En we gaan nog een stap verder. Cursisten die onverhoopt toch voor een van de onder­delen zakken, begeleiden we naar het volgende examen!

Laaggeletterdheid of dyslexie

Daarenboven vinden wij dat een goed vakman, ongeacht of hij nu wel of niet goed kan leren of lezen, ‘recht heeft’ op een diploma. We gaan dan ook helemaal los met cursisten met laaggeletterdheid of dyslexie. Voor hen hebben we speciale lesprogramma’s en zorgen we eventueel voor een verklaring waarmee extra tijd kan worden aangevraagd bij het examen­instituut. Kijk, daarom roepen we:

“Leren doen we samen bij (Brand-)veiligheid & Opleidingen”