Loading...

Lees hier ons Corona protocol om de veiligheid van cursist en docent te waarborgen.

Brandveiligheid

 • Projecteringsdeskundige noodverlichting

  Het doel van opleiding projecteringsdeskundige noodverlichting en vluchtroute aanduiding is de deelnemers zo op te leiden dat zij installaties voor de noodverlichting en vluchtroute aanduiding zelfstandig kunnen ontwerpen. De deelnemers kunnen dit na de opleiding binnen de wettelijke en maatschappelijke kaders.

 • Onderhoudsdeskundige noodverlichting

  Het doel van de cursus “Onderhoudsdeskundige Noodverlichting & vluchtroute aanduiding” is de deelnemers zo op te leiden dat zij de installatie voor noodverlichting en vluchtroute aanduiding zelfstandig kunnen onderhouden en de klant kunnen adviseren ten aanzien van noodzakelijke aanpassingen bij verbouw en renovatie.

 • UPD-PvE Opsteller BMI/OAI

  Na afloop van deze opleiding bent u in staat om zelfstandig en volgens de voorschriften een UPD op te stellen voor een gebouw rekening houdend met de (bestaande) interne en externe hulpverleningsorganisatie. Tevens bent u in staat het UPD uit te werken naar de noodzakelijke PvE’s voor zowel een brandmeldinstallatie als voor een ontruimingsalarminstallatie.

 • Montage Expert Brandveilige Doorvoeringen

  Leer hoe het doorvoeren door een bestaande brandwerende scheidingen volgens de richtlijnen op de juiste manier hersteld dient te worden