Loading...

Brandveiligheid

 • Projecteringsdeskundige Noodverlichting

  Het doel van opleiding projecteringsdeskundige noodverlichting en vluchtroute aanduiding is de deelnemers zo op te leiden dat zij installaties voor de noodverlichting en vluchtroute aanduiding zelfstandig kunnen ontwerpen. De deelnemers kunnen dit na de opleiding binnen de wettelijke en maatschappelijke kaders.

 • Onderhoudsdeskundige Noodverlichting

  Het doel van de cursus “Onderhoudsdeskundige Noodverlichting & vluchtroute aanduiding” is de deelnemers zo op te leiden dat zij de installatie voor noodverlichting en vluchtroute aanduiding zelfstandig kunnen onderhouden en de klant kunnen adviseren ten aanzien van noodzakelijke aanpassingen bij verbouw en renovatie.

 • UPD-SB Opsteller BMI & OAI

  Onze opleiding stelt de deelnemers in staat om zelfstandig en volgens de voorschriften een UPD en de bijbehorende SB’s op te stellen te interpreteren. Bovendien leert men een grondig advies te geven voor de noodzakelijke bouwkundige en organisatorische aspecten in relatie met de BMI/OAI.

 • Montage Expert Brandveilige Doorvoeringen

  Leer hoe het doorvoeren door een bestaande brandwerende scheidingen volgens de richtlijnen op de juiste manier hersteld dient te worden