Loading...
  • Heeft u een vraag? Aanmelden nieuwsbrief

Beheerder BMI/OAI zelfstudie met examendag

Beschik je al over het diploma IDB en/of ODB of studeer je gemakkelijk thuis, dan kun je kiezen voor de verkorte versie van de cursus beheerder brandmeldinstallaties & ontruimingsalarminstallaties. De eerste lesdag theorie volg je dan niet op onze opleidingslokatie te Harderwijk, maar je bestudeert de toegezonden lesstof zelf. Als toetsing kun je de 5 huiswerkopdrachten ter correctie terugsturen.

Het maken van de projectopdracht is niet vrijwillig. Deze dien je minstens 3 werkdagen voor aanvang van de examen-lesdag ter controle te hebben ingestuurd. Deze projectopdracht omvat een vragenlijst om de eigen installatie te beschrijven. Dit rapport wordt tijdens de tijdens de examen-lesdag gepresenteerd en beoordeeld. Zodoende ga je naar huis met een volledig beoordeelde beschrijving van je installatie.

De examen-lesdag is de tweede lesdag van de dagcursus. Tijdens deze dag wordt de toegezonden toets besproken, de projectopdracht gepresenteerd, proef­examens gemaakt en de lesdag afgesloten met het examen, afgenomen door het ExamenBureau Installatietechniek.

Inschrijven