Loading...

Lees hier ons Corona protocol om de veiligheid van cursist en docent te waarborgen.

Veiligheidsopleidingen

Veiligheid op de werkvloer is de basis voor iedere werkplek. Met onze veiligheidsopleidingen maken we je verantwoordelijk voor deze veiligheid. De veiligheidsopleidingen worden aangeboden door BVO in samenwerking met samenwerking met het Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid. Bekijk hieronder het overzicht veiligheidsopleidingen:

 • Brandveiligheid van gebouwen

  Bent u eigenaar van een gebouw? Dan bent u verantwoordelijk om gevaarlijke brandsituaties te voorkomen. Volg onze opleiding Brandveiligheid van gebouwen en verklein de kans op een brand. Bekijk hier de opleiding of schrijf je direct in.

 • Safety Manager

  Voorkom ernstige ongevallen en blijf op de hoogte van de actuele regels en voorschriften over brandveiligheid met de opleiding Safety Manager. Lees hier meer informatie over de opleiding of schrijf je direct in.

 • Fire Safety Manager

  Ben jij verantwoordelijk voor de brandveiligheid van een gebouw? Volg de opleiding tot Fire Safety manager en verklein de kans op brand en voorkom schadeclaims. Bekijk hier de opleiding of schrijf je direct in.

 • Veiligheid van gebouwen

  Het grote web aan wet- en regelgeving maakt het vaak moeilijk door de grote hoeveelheid aan bouwregels en de juridische schrijfwijze. U heeft in uw vakgebied vaak te maken met allerlei adviseurs en onderaannemers en het is belangrijk dat u als opdrachtgever in control bent. In deze opleiding leert u op een praktische wijze om de veiligheid van uw gebouw in kaart te brengen en de risico’s te beheersen. Zorg voor een veilig gebouw voor uw medewerkers, klanten, bezoekers en leveranciers!

 • Veiligheidscoördinator in het onderwijs

  Veiligheidscooördinator worden van een school? De opleiding Veiligheidscoördinator in het onderwijs leidt je hiervoor op. Bekijk hier de opleiding of schrijf je direct in.

 • Crowd management

  Een te hoge publieksdichtheid is een veel voorkomende oorzaak van fatale ongelukken bij samenkomsten van personen. De tragische beelden van de verstikkende menigte tijdens de Love Parade in Duisburg staan nog scherp on ons netvlies. Crowd management kan een belangrijke rol spelen bij het reguleren van de vorming en verplaatsing van mensenmassa’s en het voorkomen van fatale ongelukken.

 • Cursus ADM Beleid

  Alcohol-, drugs- en medicijnengebruik onder medewerkers op de werkvloer is een veelvoorkomend probleem in Nederland. Productieverlies en ongelukken door middelengebruik komen vooral door verminderd reactievermogen, overschatting en verminderde coördinatie. Bovendien leidt het middelengebruik tot onnodig ziekteverzuim.