Loading...
  • Heeft u een vraag? Aanmelden nieuwsbrief

opleidingen Nieuws

Cursusdata najaar 2012

18-04-2012

De cursusplanning voor dit najaar is bekend. De cursusdata zijn weer afgestemd op de examendata van de diverse exameninstituten. Klik hier voor het actuele overzicht.

Cursus Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties

08-03-2012

Op 23 maart a.s. starten we met de bovengenoemde cursus. Deze opleiding is speciaal bedoeld voor medewerkers van (erkende) installatiebedrij­ven/­­brand­­detectie­bedrijven die betrokken zijn bij het aanleggen van gecertificeerde brandmeldinstallaties. Meer informatie vindt u hier.

Cursus Beheerder Brandmeldinstallaties

08-03-2012

Deze cursus start weer op 4 april a.s. Deze opleiding is bedoeld voor (onder­houds)medewerkers van bedrijven en instellingen die belast zijn met het beheren van de brandmeldinstallatie. Deze opleiding is ook bedoeld voor Onderhoudsdeskundigen die de controletaken van de Beheerder bij de klant uitvoeren. Meer informatie vindt u hier.

Cursus Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties

08-03-2012

Deze opleiding is bedoeld voor medewerkers van ‘Erkende onderhoudsbedrijven’ die verantwoordelijk zijn voor het zelfstandig inspecteren, controleren en repareren van brandmeldinstallaties. Op 12 april a.s. gaat deze 9-daagse cursus weer van start. Meer informatie vindt u hier.

Incompany opleidingen

25-08-2011

Alle genoemde cursussen kunnen wij voor u ook incompany verzorgen. U hoeft hiervoor geen offerte meer aan te vragen, want de vaste incompany prijzen staan, vanaf nu, op de brochure vermeld. Dat scheelt u tijd in het aanvragen van een offerte. Voorwaarde is wel dat u een geschikt cursuslokaal heeft met een projectiescherm, beamer en flip-over. Het minimaal aantal deelnemers is 10 en maximaal 16.

Vermelding OTIB kennis-site

27-07-2011

De cursussen van BVO, voor de Electro-branche, staan allemaal vermeld op de kennis-site van OTIB. het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf. OTIB zet zich in voor iedereen die werkt of wil werken in de technische installatiebranche. Dus zowel de werkgever, de werknemer of de toekomstig werknemer. U vind de informatie op www.etalage.otib.nl.

Examentrainingen en cursussen 2012

19-07-2011

De cursusplanning is bijgewerkt met de opleidings- en examendata tot en met juni 2012. Nieuw is dat de examentrainingen nu apart zijn vermeld. Voor informatie, zie onze cursuskalender.