Loading...
  • Heeft u een vraag? Aanmelden nieuwsbrief

Onderhoudsdeskundige Nieuws

Cursus Onderhoudsdeskundige Noodverlichting & Vluchtroute Aanduiding

27-02-2019

Op 28 maart vindt de 1-daagse cursus Onderhoudsdeskundige Noodverlichting & Vluchtroute Aanduiding plaats. Het doel van deze opleiding is de deelnemers zo op te leiden dat zij de installatie voor noodverlichting en vluchtroute aanduiding zelfstandig kunnen onderhouden en de klant kunnen adviseren ten aanzien van noodzakelijke aanpassingen bij verbouw en renovatie. Na afloop wordt er een bewijs van deelname uitgereikt.

Onderhoudsdeskundige noodverlichting & vluchtroute aanduiding

Cursus Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties

08-03-2012

Deze opleiding is bedoeld voor medewerkers van ‘Erkende onderhoudsbedrijven’ die verantwoordelijk zijn voor het zelfstandig inspecteren, controleren en repareren van brandmeldinstallaties. Op 12 april a.s. gaat deze 9-daagse cursus weer van start. Meer informatie vindt u hier.

Cursus Onderhoudsdeskundige BMI met extra begeleiding

21-09-2011

De resultaten van de Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties examens waren dit voorjaar teleurstellend. Een slagingspercentage van 1 op de 3 à 4 is ook wel bedroevend te noemen. En er is zelfs een dalende trend zichtbaar in de uitslagen!

Dat is één van de redenen waarom BVO zijn 'diplomagarantieregeling' heeft ingevoerd. Met als resultaat een totaal slagingspercentage van 81%.

Op 17 oktober a.s. starten wij de cursus 'Onderhoudsdeskundige Brandmeldinstallaties met extra begeleiding'. Heeft u een monteur die niet geslaagd is, dan gaan wij graag de uitdaging aan het diploma te behalen. Op één voorwaarde: de cursist moet wel gemotiveerd zijn.

Daarenboven:

  • houden wij u - in de loop van de cursus - op de hoogte van de vorderingen, en
  • krijgt u 10% korting op onze, toch al aantrekkelijke, cursusprijs.

Natuurlijk zijn er ook monteurs welkom die nog nooit de opleiding hebben gevolgd!

Inschrijven kan op: http://www.bvo-online.nl/content/bvo_inschrijven