Loading...
  • Heeft u een vraag? Aanmelden nieuwsbrief

Avondcursus Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties inclusief examen

26-01-2017

Op 8 februari a.s. starten wij weer met de avondcursus Installatiedeskundige Brandmeldinstallaties. In 6 lesavonden leiden wij je op tot de monteur die zelfstandig de brandmeldinstallatie kan installeren. De avond opleiding is ideaal voor iedereen die overdag geen tijd vrij kunnen maken.

De lesavonden zijn op 8, 15 en 22 februari, en vervolgens 8, 15 en 22 maart. De lestijden zijn van 19.00 – 22.00 uur.

De laatste lesavond op 22 maart wordt afgesloten met het examen, afgenomen door het ExamenBureau Installatietechniek. De volgende dag laten we je meteen weten of je het diploma hebt behaald!

Inschrijven

inschrijven kan via ons inschrijfformulier. Er zijn nog enkele plekken beschikbaar!

Opleiding Installatiedeskundige brandmeldinstallaties

Na het volgen van de opleiding hebben de deelnemers globale kennis van de grondbeginselen van brand, branduitbreiding en rookverspreiding en de beveiliging daartegen. Ze herkennen de componenten van brandmeldsystemen en weten de toepassingen daarvan. De deelnemers hebben daarnaast ook kennis van de normering op het gebied van het installeren van brandmeldinstallaties, zodat zij in staat zijn om het installatie ontwerp op een juiste wijze om te kunnen zetten in een concreet gemonteerde brandmeldinstallatie. Tot slot heeft de uiteindelijke installateur brandmeldinstallatie een uitgebreidere kennis van, en vakbekwaamheid in het installeren van een brandmeldinstallatie.

Meer informatie en brochure

Kijk voor meer informatie en voor het downloaden van de brochure op de pagina opleiding Installatiedeskundige brandmeldinstallaties.